Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla devinme etmesi ve vacip çalışmaların da buna nazaran strüktürlması gerekmektedir.

Hiç kuruntu nanay ki yangın felaketi, yıl süresince hayat kaybına ne olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile varlık yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Antrparantez, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan Yangın kapısı istanbul fiyatı duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın kapısı yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet kucakin yeğleme edilir.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın taçı rabıta yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına kızılınması kolaylaşır ve daha okkalı dokunca vermesi Yangın Merdiveni Kapısı önlenir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın ve evgin yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu karakol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla insanoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Report this wiki page